Wie we zijn

Knotters Installatietechniek is een midden-kleinbedrijf in het groene hart van Nederland. Wij zijn werkzaam voor de aannemers in de regio maar ook de industrie, particulier, gemeentelijke instellingen en de Woningbouwvereniging. Door persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit kunnen wij hoge kwaliteit leveren. Wij kunnen voor u creatieve oplossingen bedenken maar daarbij het kostenplaatje niet uit het oog verliezen. Zo spelen wij in op brancheontwikkelingen en overheidsbeleid.

Ons bedrijf heeft een 24-uurs servicedienst.

Historie

In de 50-jaren startte Jaap Knotters in het centrum van Oudewater een electrotechnisch bedrijf en een winkel in wit- en bruingoed. Zoon Gert en zijn vrouw Marja namen in 1984 het electrotechnisch gedeelte over en verhuisde naar een locatie in de Rootstraat.

In 1988 werd er nieuw gebouwd op het industrieterrein Tappersheul in Oudewater aan de Populierenweg.

Het personeelsbestand was ondertussen dermate  uitgebreid zodat in 1998 een grotere locatie aan de Wilgenweg werd betrokken.

 

Opleidingen & Stages

In ons bedrijf is altijd ruimte voor stage van VMBO of MBO. Wij worden daarin ondersteund door de OTIB, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de installatiebranche.

 

Jong geleerd is oud gedaan

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met leren!